Schrijf je in voor de mini-training Arbeidsrelaties Verbeteren

Weg met ruis, maak ruimte voor groei!

Zeker als het gaat om arbeidsrelaties valt er veel te winnen met heldere communicatie en het doorbreken van kleine en grote arbeidsproblemen. Dat kan best complex zijn. Juist als er zaken niet helemaal lekker lopen, is het lastig om het overzicht en de controle te houden. Waar loopt het nou vast? Wat vergeet je? Wij hebben een eenvoudig stappenplan ontwikkeld om arbeidsrelaties effectiever en leuker te maken. Tijdens de mini-training maak je kennis met het stappenplan en is er volop ruimte om te sparren met ons en je collega’s over praktijkcases.

Wat is het?

Het is de verkorte versie van de training Arbeidsrelaties Verbeteren. De training Arbeidsrelaties Verbeteren helpt managers en HR-mensen om kleine en grote arbeidsproblemen op te lossen en te voorkomen. De training biedt managers hiervoor een overzichtelijk stappenplan gebaseerd op het arbeidsrecht en communicatiewetenschappen. De training is een investering in zuivere arbeidsrelaties met meer rendement en plezier.

Tijdens de MINI-training Arbeidsrelaties Verbeteren doorloop je het zes-stappenplan in vogelvlucht en krijg je de belangrijkste handvatten voor effectievere arbeidsrelaties en persoonlijke tips. Er zijn  twee trainers.

Hoe ziet het programma eruit?

Het programma duurt 3 uur en bestaat uit:figuur_arbeidsrelaties

-het zes-stappenplan in vogelvlucht

-praktijkcases

-intervisie met collega’s

-persoonlijke feedback en tips

Wie komen er nog meer?

Er is plek voor maximaal 12 deelnemers. Deelnemers zijn managers, ondernemers en HR-professionals. De training is interactief. Er is voldoende ruimte voor intervisie.

Wat zijn de kosten?

De mini-training kost € 100,- per deelnemer exclusief BTW. De drankjes, hapjes en borrel na afloop zijn inbegrepen. Als je na de mini-training een 2-daagse training of een In-company training afneemt, brengen we deze kosten in mindering.

Wie zijn wij?

Wij zijn Leontien Kramer en Marijke Tolboom. We hebben in ons werk als respectievelijk trainer en arbeidsrechtjurist gezien hoeveel potentieel onbenut blijft door kleine en grote arbeidsproblemen. Wij weten ook hoe complex het oplossen van arbeidsproblemen kan zijn. En hoe gemakkelijk het is om daarbij het overzicht en de controle te verliezen. Daarom hebben wij een  stappenplan ontwikkeld om arbeidsrelaties effectiever te maken. Het doel van de mini-training is om in korte tijd hiervoor jou de belangrijkste handvatten te geven en je te laten kennismaken met het stappenplan en met ons.

Weg met ruis, maak ruimte voor groei!

Schrijf je in of neem contact op voor meer informatie

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Waar en wanneer?

Tijdstip: 12.30 tot 17.00 op vrijdagmiddag 22 juni 2018

Locatie: Boardroom, Groot Kievitsdal, Hilversumsestraatweg 19 in Baarn

VILLA BOARDROOM 9

banner_gkd1

 

 

 

 

 

Routebeschrijving

Wat anderen zeiden

Ik vond de training Arbeidsrelaties Verbeteren erg leuk en leerzaam. Het heeft mij veel nieuwe inzichten opgeleverd over het opbouwen van een arbeidsrelatie en het verdiepen hiervan. Leontien en Marijke vormen een uitstekend duo, die in staat zijn een team naar een hoger plan te tillen.”

Eva van de Pas, HR-consultancy & Changemanagement

Een dag vol handvatten voor ‘moeilijke’ gesprekken en praktische tips over aanpak van medewerkers die niet naar verwachting functioneren.”

Anika Van Hoof, Teamleider logeerhuis, activiteitenbegeleiding, vrije tijd en vrijwilligerswerk Bartimeus

Wat een prachtige en intensieve training Arbeidsrelaties Verbeteren, Een mooie expertise combinatie op het gebied van arbeidsrecht en communicatie. Voor HR -en andere managers.”

Nicolette van Biesen-Manusov, General Manager Congrestolken-Conference Interpreters